Rask levering

 Fri frakt på ordre over 1000 kr.

 Sikker Betaling

Tørkede epleringer - Dehydrator

Opprettet den

Tørkede epleringer - Dehydrator

Oppskrift: 
4 store epler 
2 ts smuldret tørket timian 
1⁄2 ts salt
1⁄2 ts nykvernet svart pepper 
125 ml cidereddik eller hvit eddik 
 

1. Bland eddik, pepper, salt og timian i en bolle 
2. Skrell og kutt eplene 
3. Kutt tynt på tvers for å lage runde epleskiver
4. Dypp epleskivene i eddikkblandingen, rist av alt overflødig væske og gjør klar brettene 
5. Dehydrer ved en temperatur på 68 °C i 4t eller til eplene er sprø. Når de er ferdig flytter du dem til en rist for avkjøling.
6. Serveres umiddelbart eller oppbevar dem i opp til 3 måneder i en lufttett beholder ved romtemperatur.


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din