Rask levering

 Fri frakt på ordre over 600 kr.

 Sikker Betaling

cybermonday

Tid og temperatur


Når man starter med sous vide matlaging vil man ganske raskt se at det er to variabler som spiller stor rolle ved denne matlagings teknikken; tid og temperatur. Når du har knekt koden på hva som er den perfekte kombinasjonen av disse, vil du kunne skape fantastiske resultater gang på gang. For å hjelpe deg med dette har vi laget en oversikt med forslag til  gode kombinasjoner av disse to variablene, ved tilberedning av forskjellige retter. Dersom du føler det mangler noe, så skriv gjerne til våres kundesupport. 
 

Vær oppmerksom på at bruken av guiden er bare der som et forslag og er på eget ansvar. 

 

       

Storfe

     

Indrefillet

     

Ytrefillet

54

55

1.5 time

Entrecote 

56

55

1 time

Oksekjake

 

55

1.5 time 

Oksebryst

 

80

10 timer 

Oksehaler

 

80

12 timer 

 

60

80

10 timer 

Svin

     

Indrefillet

     

Ytrefillet

58

60

2 timer

bacon 

 

60

1.5 time

Ribbe

-

-

-

Kjake

60

62

3 dage 

Pattegris

58

62 or 75

3 dage eller 8 timer

 

58

68

10 timer 

Lam

     

Lammelår

     

Lammeskank

58

64

4 timer

Lammecarré

60

75

10 timer

Pinnekjøtt

 

60C

2 timer

 

-

80

5 timer

Fjærkræ

     

Kyllingbryst

     

Kyllingslår

61

62

1.5 time 

Kalkunbryst

65

66

3 timer

Kalkunlår

61

64

4 timer

 

63

68

2 timer

Andebryst

     

Foiegras

58

60C

1.5 time

 

-

60C

1 time 

Rype

     

Due

58

60

1.5 time

Fasan

58

60C

1.5 time

 

-

60 C

1.5 time 

Vilt

     

moose inner fillet 

   

moose outter fillet 

56

not sure to be honest 

moose

58

not sure to be honest 

 

58

not sure to be honest 

reindeer outerfillet 

   

Reinsdyr plomme

54

what cut is this 

 

54

55C

1 time

Hjortelegg

     
 

56

75

8 timer

       

Fisk

     

Salmalaks

   

All fish must be frozen first before sousvide 

Torsk

45

40C

40 minutter

Kveite

50

50C

15 minutter

Breiflabb

52

48C

20 minutter

Uer

54

50C

15 minutter

Makrell

-

-

-

Lutefisk

 

40C

30 minutter

 

50

50C

15 minutter

Grønnsaker

     

Gulerøtter

     

Brokkoli

84

88

30 minutter

Asparges

-

84

20 minutter

 

84

88

15 minutter

 

Sousvidetools produkter

Anova produkter

Sage produkter

Steba produkter

Excalibur produkter

iVide produkter