Rask levering

 Fri frakt på ordre over 1000 kr.

 Sikker Betaling

VAKUUMPAKKERE

Vi kan tilby deg vakuumpakkere både med og uten kammer, fra de kjente merkene iVide, SousVide Supreme og SousVideTools. 

Vakuumpakker suger luft ut av posen ved å plassere åpneenden av posen under et lokk, trekke ut luften og deretter varme forseglingen av posen. Med vårt utvalg av vakuumpakkere kan du beholde rester friske og deilig som dagen de var tilberedt. Klargjør måltider i løpet av helgen, lagre dem for lett oppvarming, kjøp mat i store mengder og frys det deretter til senere bruk og lagre måltider i serveringsstørrelser for enkel og effektiv delkontroll. 


Hold maten under vakuum opptil 8 gange lenger

Med vakuumpakkerne fra SousVideTools® kan du holde maten "under vakuum" opptil 8 ganger lenger – helt naturlig uten konserveringsmidler. Start en friskhets-offensiv og vakuumpakk kjøtt, fisk, frukt, grønnsaker, desserter og mye mer. Verdifulle smaker, vitaminer og mineraler i maten din beskyttes på en god måte. En kammervakuumpakker brukes ofte i profesjonell catering. Det er spesielt enkelt å vakuumpakke fuktige og flytende matvarer (supper, gryteretter osv.) eller store mengder. En slik kammervakuumpakker fungerer i 3 trinn:

Trinn 1: Posen utsettes for et undertrykk inne i kammeret, hvorved luften fjernes fra den.

Trinn 2: I den hermetisk lukkede vakuumpakkeren forsegles posen i et vakuum med dobbel forseglingsskjøt og lukkes fullstendig.

Trinn 3: Trykkutjevningen som nå er skapt, betyr at maten din kan tas ut på en ren, forseglet måte under vakuum.

Også ideell for porsjonering og oppbevaring av matvarer eller tilberedning à la sous vide.