Oppskrift:
4 store epler
2 ts smuldret tørket timian
1⁄2 ts salt
1⁄2 ts nykvernet svart pepper
125 ml cidereddik eller hvit eddik
1. Bland eddik, pepper, salt og timian i en bolle
2. Skrell og kutt eplene
3. Kutt tynt på tvers for å lage runde epleskiver
4. Dypp epleskivene i eddikkblandingen, rist av alt overflødig væske og gjør klar brettene
5. Dehydrer ved en temperatur på 68 °C i 4t eller til eplene er sprø. Når de er ferdig flytter du dem til en rist for avkjøling.
6. Serveres umiddelbart eller oppbevar dem i opp til 3 måneder i en lufttett beholder ved romtemperatur.
Vi bruker navnet ditt og kommentarer til å vise offentlig på hjemmesiden vår. Din e-post er for å sikre at forfatteren av dette innlegget har mulighet for å komme i kontakt med deg. Vi lover å passe godt på dine data og holde dem sikret.