Dette termometeret er spesielt utviklet for sousvide matlaging, men passer også perfekt til bruk i andre matlagings prosesser hvor det kreves nøyaktig temperaturmåling.
Med termometeret vil du enkelt kunne måle den indre varmen på maten. Det eneste som skal gjøres er å ta å plassere en liten lengde av sous vide skumtape på vakuumposen for å sikre at vakuumtrykket i posen ikke skal gå tapt, og deretter tar du nålen gjennom skumtapen for å måle kjernetemperaturen til maten.
Spesifikasjoner
Modellbeskrivelse
Produkttype: Termometer
Modellnavn: SousVide Thermapen Termometer
Design, funksjoner og dimensjoner
Digital LED skjerm
Temperatur nøyaktighet: 0,4 ºC
Temperatur skala: - 49,9 ºC til + 299,9 ºC
Nål: 1,1 mm tynn og 60 mm lang.
Engelsk brukermanual
Høy nøyaktighet
Følger med:
Batterier
1 meter skumtape (vakuumlås)