Våre nye Robata-racks for Kasai-grillene er en revolusjon for kullentusiasten.
Det tar grillene våre til et nytt nivå og gjør det mulig å gå fra å være et utstyr som brukes for en liten mengde ingredienser om gangen, til en du nå kan fokusere hele menyen rundt.
Robata-racket passer enkelt på din eksisterende Kasai Grill uten behov for ekstra montering.
Når du lager mat på våre Robata-racks, er ideen først å få kullene så skinnende varme som mulig (fantastisk med vår Bincho siden dette er det hotteste tilgjengelige), og deretter å holde kullene konstant glødende.
Ting som trenger å bli sprø og liker det varmt, (kjøtt og grønnsaker for eksempel) vil deretter bli tilberedt direkte over kullene, mens midt- og øverste nivåer er perfekte for lett røyking og saktere tilberedning.
Det er også den trelagrede tilnærmingen der kjøtt kan grilles til perfeksjon på bunnenivå, løftes opp for å tilberedes gjennom, og deretter løftes høyere for å hvile.
Høyden på de 2 rustfrie stålhylene kan deretter justeres ytterligere for å sikre ideell temperatur og plass mellom hyllene for dine tilberedningsbehov.
Toppen av Robata-racket er fantastisk for å hvile mat, siden den ikke har mye varme, med den midterste hyllen som er perfekt for sakte tilberedning av store kjøttstykker.
Akkurat som våre Kasai-griller, kommer disse Robata-racksene i en stilig børstet rustfri stålfinish, som er oppvaskmaskinsikre, og inkluderer 2 ekstra hyller for matlaging på forskjellige høyder, som lett kan fjernes.
Siden hyllene bruker den samme nettingen som våre Kasai-griller, kan ekstra hyller enkelt kjøpes ved å kjøpe ny Kasai-netting.
Selv om vi elsker å lage mat på bincho, betyr fleksibiliteten til vårt Robata-rack at du kan eksperimentere med brensler andre enn kull.
Kokken vår Bruno elsker å bruke sin som en vedfyrt Kasai for forskjellig smak, eller en kombinasjon av tre og kull.
Hva med en meny som dreier seg om en eikekull-robata, som brukes til å langtidssteke gresskar og blomkål gjennom ettermiddagen og til å bringe en sprø skorpe til kjøttstykker på benet."
Passer for Kasai Medium Long Grill størrelse for 4-8 personer
2 rustfrie stålhyller
Laget av rustfritt stål i 430 klasse med børstet finish i 430 grit
Arbeidstemperatur 107°C til 350°C
Britisk produsert og i samarbeid med Tommy Banks
HxBxD: 368x549x270 mm.
4,45 kg.