Den Medium Long Kasai Konro-grillen med sitt britisk-produserte, stilige børstede rustfrie stålfinish, flytende føtter, håndtak og naturlige, bærekraftige mineralfliser, er perfekt både for hjemmebruk og det krevende miljøet i et profesjonelt kjøkken. Den har den perfekte størrelsen for enhver overflate på grunn av sitt kompakte design. Den tilbyr allsidighet, bedre smak og en mer behagelig matlagingsopplevelse enn du noen gang kunne forestille deg. Ikke bare er den revolusjonerende for grilling av kjøtt, fisk, grønnsaker, den er også det ultimate verktøyet for sous vide-etterbehandling, og tro oss, vi har prøvd mye sous vide-mat.
Våre Kasai Grill Tiles er laget av et naturlig mineral som gjennomgår en prosess kalt eksfoliering for å bli til vår Kasai-flis. Våre spesielle Kasai-fliser reflekterer varme tilbake i grillen og sikrer dermed jevnere temperaturer. De er spesielt designet for å tåle temperaturer på opptil nesten 1 200ºC/ 2 200ºF. Vi har virkelig truffet vårt bærekraftighetsmål her, ettersom når flisene blir svarte, kan vi tilby deg erstatningsfliser, og de gamle flisene kan males og brukes av gartnere. De er en effektiv jordforbedrer som kan løsne komprimert jord, gi drenering, og holde tre til fire ganger sin egen vekt i vann.
Natur av Kasai-grillen og den japanske BBQ-matlagingen fungerer best når grillen er ekstremt varm, vi anbefaler alltid å bruke vårt Kasai-sortiment med Binchotan-kull på grunn av dets lange brennende egenskaper og evne til å forsegle inn naturlige smaker uten å tilføre andre aromaer.
Hvis du noen gang har reist til Japan, har du sett en av disse små BBQ-ene på nesten hvert gatehjørne. Spesielt når du går rundt underholdningsområdet i Osaka (Dontonbori nær Namba stasjon), vil du finne en Konro på nesten hvert restaurant med en ekspert som vrir Yakitori-spyd eller noen andre deilige godsaker.
Konro er sannsynligvis bedre kjent i vesten som en Hibachi-grill, men i Japan kalles den Shichirin eller Konro. Det er litt komplisert, men Shichirin- og Konro-navnene utviklet seg sannsynligvis da disse små leire- eller keramiske ildboksene begynte å bli brukt til matlaging i stedet for bare oppvarming.
Hibachi ble opprinnelig utviklet rundt det 8. århundre e.Kr., og deres opprinnelige formål var å fungere som en liten romvarmer. Min antagelse er at de ble til en fattig manns Kamado eller kokeområde, som de billige elektriske varmeplatene er i dag. Over tid ble det oppdaget at de var flotte for å lage Yakitori og andre mindre matvarer, og dermed ble de omdøpt eller omdøpt til Konro eller Shichirin.
Dette er en kompakt og enkel kullgrill som er laget av et naturlig materiale som optimaliserer varmebevaring. Fordi disse grillene har overlegne varmeisolasjonsegenskaper, brenner kullet som brukes i dem lenger enn i konvensjonelle ovner.
Ingenting smaker helt som kullgrillet kyllingspyd eller yakitori. Nå kan du lage deilige yakitori og andre grillede retter på uteplassen med denne praktiske japanske kullgrillen. Med kvalitetskull eller Binchotan produserer en Konro en meget varm varmekilde (750°C). Den kompakte størrelsen og formen, sammen med ildfast murstein/keramisk konstruksjon, gjør disse grillene perfekte for å grille kjøtt- eller grønnsaksspyd. Maten er bare noen få centimeter unna kullet, og saften som drypper ned,
fordamper umiddelbart til en røykfylt sky av deilig smak som trekker inn i maten på grillen. Den høye temperaturen er også perfekt for å skape sprø, karamelliserte skorper på kylling og annet kjøtt. Maten smaker fantastisk!
På grunn av materialets natur som dette produktet er laget av, er det ikke designet for å bli nedsenket i vann, bli vått eller bli stående ute. Å gjøre dette vil ugyldiggjøre garantien.
Vær oppmerksom på at denne matlagingsstilen er basert på at kullene blir ekstremt varme - bruk av kull i stedet for tre tilbyr mye større varme på grunn av et mye høyere energiinnhold. Med dette i tankene vil grillen også bli ekstremt varm og må plasseres på en egnet overflate som tåler høye temperaturer.
Vær oppmerksom på at dette produktet er laget av naturlig leire. Etter en stund kan det utvikle hårlinjesprekker, men dette vil ikke påvirke kvaliteten eller bruken.
Medium Grill størrelse for 4-8 personer
Børstet britisk laget rustfritt stål
Arbeidstemperatur 107°C til 350°C
Inkluderer en standard grillrist, 2 x rustfrie stålhåndtak for løfting
210(H) x 265(W) x 540(D)mm
Britisk produsert og i samarbeid med Tommy Banks
HxBxD: 218x604x305
12,7 kg.