Rask levering

 Fri frakt på ordre over 600 kr.

 Sikker Betaling

cybermonday

KASAI Konro Grill Nano Pro (Yakitori Grill)

KASAI Konro Grill Nano Pro (Yakitori Grill)

4.999,00 kr.


Som svar på kundenes etterspørsel har vi introdusert Nano Pro Kasai som det nyeste tilskuddet til vår serie.
Denne kompakte grillen, inspirert av den velrenommerte japanske Konro-designen, tar grilling til neste nivå.

Enten du griller kjøtt, fisk, grønnsaker, eller legger siste hånd på en sous vide-kokt rett, bringer våre Konro-stil griller en touch av eksellense til kulinarisk opplevelse.


Modell/varenr.: SVT-16075
Lagerstatus: På lager - Levering 2-3 ​​​​​hverdager
stk.

Nano Pro Kasai Konro-grillen med sin britiskproduserte, stilige børstet rustfritt stålfinish, flytende føtter, håndtak og naturlige bærekraftige mineraltiles, er perfekt både for hjemmebruk og utfordringene i et profesjonelt kjøkken. Den er den ideelle størrelsen for enhver overflate på grunn av sitt kompakte design. Den tilbyr allsidighet, bedre smak og en mer fornøyelig matlagingsopplevelse enn du noen gang kunne forestille deg. Den er ikke bare en revolusjonerende grill for å grille kjøtt, fisk, grønnsaker, den er det ultimate verktøyet for sous vide-avslutning, og tro oss, vi har prøvd mye sous vide-laget mat.

Våre Kasai Grill Tiles er laget av et naturlig mineral som gjennomgår en prosess kalt eksfoliering for å bli vår Kasai Tile. Våre spesielle Kasai Tiles reflekterer varme tilbake til grillen og gjør dermed temperaturene mer konsistente. De er spesielt designet for å tåle temperaturer på nesten opp til 1 200ºC / 2 200ºF. Vi har virkelig nådd vårt bærekraftsmål her, for når flisene blir svarte, kan vi tilby deg erstatningstiles, og de gamle flisene kan males og brukes av hagebrukere. De er en effektiv jordforbedrer som kan løsne komprimert jord, gi drenering og holde tre til fire ganger sin egen vekt i vann.

Naturen til Kasai-grillen og den japanske BBQ-matlagingsstilen fungerer best når grillen er ekstremt varm, vi anbefaler alltid å bruke vår Kasai-serie med Binchotan-kull på grunn av dets lange brenneegenskaper og evne til å forsegle inn naturlige smaker uten å tilføre andre aromaer.

Hvis du noen gang har reist til Japan, har du sannsynligvis sett en av disse små BBQ-ene på nesten hvert gatehjørne. Spesielt når du går rundt underholdningskvartalet i Osaka (Dontonbori nær Namba stasjon), vil du finne en Konro på nesten alle restaurantene med en ekspert som vri Yakitori-spyd eller noen andre deilige biter.

Konro er sannsynligvis bedre kjent i vesten som en Hibachi-grill, men i Japan kalles den Shichirin eller Konro. Det er litt komplisert, men Shichirin- og Konro-navnene utviklet seg sannsynligvis da disse små leire- eller keramiske boksene begynte å bli brukt til matlaging i stedet for bare oppvarming.

Hibachi ble opprinnelig utviklet rundt det 8. århundre e.Kr., og deres opprinnelige formål var å fungere som en liten romvarmer. Jeg antar at de ble til en fattig manns Kamado eller matlagingsserie, slik billige elektriske varmeplater er i dag. Etter hvert ble det oppdaget at de var flotte for matlaging av Yakitori og andre mindre matvarer, og så ble de merkevarenavnet eller omdøpt til Konro eller Shichirin.

Dette er en kompakt og enkel kullgrill som er laget med et naturlig materiale som optimaliserer varmebevaring. Fordi disse grillene har overlegne varmeisolasjonsegenskaper, brenner kullet som brukes i dem lenger enn i konvensjonelle kokekar.

Ingenting smaker helt som kullgrillede kyllingspyd eller yakitori. Nå kan du lage deilige yakitori og andre grillede retter på bordplaten din med denne praktiske japanske kullgrillen. Med anstendig kvalitetskull eller Binchotan produserer en Konro en veldig varmekilde (750°C). Den kompakte størrelsen og formen og ildstein-/keramikkonstruksjonen gjør disse grillene perfekte for matlaging av kjøttskewers eller skiver av grønnsaker. Maten er centimeter unna kullet, og saften som drypper ned, fordamper øyeblikkelig til en røykfylt sky av deilig smak som blandes med maten på grillen. Den høye temperaturen er også perfekt for å lage sprø karamelliserte skinn på kylling og annet kjøtt. Får mat til å smake fantastisk!

På grunn av materialets natur som dette elementet er laget av, er det ikke designet for å være nedsenket i vann, bli vått eller være ute. Å gjøre det vil ugyldiggjøre garantien.

Vær oppmerksom på at den stilarten denne matlagingen er basert på, er basert på at kullene blir ekstremt varme - å bruke kull i stedet for tre gir mye større varme på grunn av en mye høyere energiinnhold. Med dette i tankene, vil grillen også bli ekstremt varm og må plasseres på en egnet overflate som tåler høye temperaturer.

Vær oppmerksom på at dette produktet er laget av naturlig leire. Etter hvert kan det utvikle hårlinjefrakturer, men dette vil ikke påvirke kvaliteten eller bruken.

Nano Pro Grill størrelse for 2-3 personer
Børstet britisk laget rustfritt stål
Arbeidstemperatur 107°C til 350°C
Inkluderer en standard grillrist, 2 x håndtak i rustfritt stål for løfting
Britisk produsert og i samarbeid med Tommy Banks
HxBxD: 173x374x262 mm.
6,9 kg.

Produktets tagger

Det er ikke registrert noen tagger.

Mine tagger

Sousvidetools produkter

Anova produkter

Sage produkter

Steba produkter

Excalibur produkter

iVide produkter