SousVideTools® Senses 300 Chamber Vacuum Packer er en maskin som vil fungere for deg. Denne vakuumforsegleren tar arbeidet med vakuumemballasjen og gir en sterk, komplett tetning hver gang. SousVideTools® Senses 300 Chamber Vacuum Packer er pålitelig, vedlikeholdsfri og enkel å bruke med muligheten til å forlenge matens holdbarhet fem ganger lenger enn utdaterte tradisjonelle lagringsmetoder. La SousVideTools® Senses 300 Chamber Vacuum Packer ta vakuumemballasjeopplevelsen til et nytt nivå.
SousVideTools® Senses 300 Chamber Vacuum Packer er konstruert for å være brukervennlig, men med uendelige muligheter for kommersiell bruk. Tilpassbare vakuum- og forseglingsmetoder tilbyr en rekke emballasjealternativer. Den fungerer med et enkelt trykk på en knapp, og perfekt vakuumforsegler alt fra tørr mat til væsker som supper eller lapskaus. Et utvalg av tre forhåndsprogrammerte sykluser gir optimale vakuumnivåer og holdetid for forsegling av kjøtt, fisk, til og med infusjoner; og den automatiske marineringssyklusen tar sine bemerkelsesverdige evner enda lenger. Tetningstimeren er justerbar for å tillate en rekke posetykkelser og konsistenser. Maskinen har også et "Stopp" -alternativ, som umiddelbart starter forseglingsprosessen. For å støvsuge pakken, plasser posen inne i kammeret, lukk lokket, og prosessen starter! Luft suges ut av hele kammeret, ikke bare selve posen, slik at lufttrykket på innsiden og utsiden av posen forblir likt og væsker forblir i posen. Posen forsegles deretter og luften returneres tilbake til kammeret.
For ytterligere kontroll for kjøkkensjefen kan SousVideTools® Senses 300 vakuumnivået også styres utelukkende etter tid. Still inn tiden for vakuumemballasjesyklusen du trenger opptil 70 sekunder, og maskinen slutter å trekke ut luft så snart den forhåndsinnstilte tiden er nådd. Perfekt for dine grunnleggende, men profesjonelle emballasjebehov.
SousVideTools® Senses vakuumpakker med 300 kammer muliggjør rask marinering, beising, saltlake og andre infusjoner. Hver gang du ønsker å tilsette smaken av en væske i en mat, eller omvendt, akselereres denne prosessen sterkt ved høyere trykk. Senses 300 lar deg stille inn marineringstiden i 9-minutters sykluser (opptil 3 sykluser / 27 minutter), med hver syklus som består av en vakuum- / hold / frigjøringsprosess. Hvert støvsugingstrinn tar omtrent 1 minutt, og hvert holdetrinn tar omtrent 8 minutter. På slutten av hver syklus frigjøres vakuumet. Hvis forseglingen er aktivert, blir posen forseglet før vakuumet frigjøres i den siste syklusen.
Dette er en sterk, kraftig maskin som overgår standard hjemmeenhet. Denne kammervakuumforsegleren er perfekt for alle som leter etter en seriøs maskin. Den innebygde designen med den solide, kraftige kroppen i rustfritt stål gjør den holdbar nok til små kommersielle eller store hjemmebruk. SousVideTools Chamber Vacuum Packer er løsningen på alle lagringsproblemene dine, enten du er jeger eller fisker, en sous vide-entusiast eller introduserer store mengder vakuumforsegling i hjemmet eller virksomheten.
* Maksimalt anbefalte vakuumsykluser per økt: 50 før de får avkjøles i 1 time
Spesifikasjoner
- Kompakt størrelse, egnet for kommersiell og husholdningsbruk
- Forlenger holdbarheten på mat
- Vakuum forsegler effektivt væske og våt mat
- Mer brukervennlig design: Legg til sekkeklemmeenhet inne i vakuumkammeret, slik at du enkelt kan plassere og fikse posen
- Spar tid: Bruk stor fortrengningspumpe for å øke vakuumhastigheten
- Ingen behov for vanlige påfyllingsplater
- Justerbar syklustid og forseglingstid
- Øyeblikkelig forseglingsfunksjon
- Vakuummåler viser vakuumnivå direkte
- Kompakt størrelse
- Forsegle poser opptil 30 cm
- Enkelt og intuitivt berøringspanel
- Effekt: 380 Watt
- Utvendige mål (HxBxD mm): 257x367x446
- Kammermål (HxBxD mm): 100x310x330
- Manuell forsegling
Tittel | Type | Størrelse | Last ned |
---|---|---|---|
SousVideTools-Senses-300-User-Guide.pdf | 284.01KB | Last ned |